Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Fiskars

Över 370 år av historia speglar hur betydelsefull kvalitet är för oss. Fiskars produkter är genialiskt funktionella, imponerande hållbara och estetiskt ikoniska.

  • Fördelar med Fiskars

    Fiskars produkter för matlagning tillverkas för bästa känsla, att våga exprimentera och upptäcka, så att hemmakocken kan njuta av varje ögonblick av matlagningen. Visste du att Fiskars kok & stekkärl är tillverkade av minst 70% återvunnen metall?

  • Fiskars har tagit fram en serie med smarta stekpannor som löser de vardagliga problemen i köket. Enkel att använda, rengöra och förvara. Stekpannan är tillverkad av aluminium med Energybase för maximalt effektiv uppvärmning. Extra hållbar och PFOA-fri non-stickbeläggning av typen Hardtec™ för enkel matlagning och rengöring. Tål maskindisk och är ugnssäker upp till 150°C. Yttre keramisk beläggning för enkel rengöring. Otroligt utrymmesbesparande design. Det finns även matchande grytor och kastruller i samma serie.

  • All Steel stekpannor garanterar ett perfekt stekresultat, som gör att maten också smakar bättre. Hemligheten bakom All Steel ligger i den nya keramiska Ceratec°-beläggningen som ger en vacker stekyta. All Steel är idealisk för hemmakockar som uppskattar de bästa verktygen i köket.

  • Nya Functional Form knivar med starkt knivblad för de flesta skärarbeten. Knivbladet är tillverkat av beständigt, japanskt rostfritt stål. Det ergonomiskt utformade handtaget har ett väl tilltaget fingerskydd. Alla knivar i Fiskars Functional Form-serie tål maskindisk.

  • Besök www.fiskars.se och läs mer om Fiskars olika Köksredskap. Här hittar du allt du behöver inom matlagning såsom kok & stekkärl, knivar och köksredskap.

Hitta din närmaste butik som säljer hushåll