Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Julbelysning från Gnosjö Konstsmide

I över 75 år har familjen Johansson drivit Konstsmide från huvudkontoret i de småländska skogarna, med fokus på kvalitét, design och säkerhet. År 1983 lanserade vi världens första slinga med en svagströmstransformator, något som revolutionerade säkerheten för julgransbelysning utomhus. Några år senare, 1995, var vi först med LED-ljusslingan som drastiskt sänkte energiförbrukningen och ökade livslängden i slingan.

  • Kvalité är vitktgt för Gnosjö Konstsmide

    Eftersom ett traditionellt svenskt år kan bestå av regn, hagel, snö, vind, och ibland även sol, är det vad Gnosjö Konstsmide tar med sig när dem utvecklar och testar produkter. Med 75 års erfarenhet vet dem vad en produkt ska tåla, hur den ska lysa och vilka material som krävs för att uppnå detta.

    Gunnar Johansson startade Konstsmide 1942 och det är fortfarande i hans entreprenörsanda som företaget idag drivs vidare. Dem är specialiserade inom vårt område och strävar efter att vara det självklara valet inom jul- och utomhusbelysning med ständig fokus på hög kvalitet, funktionalitet och design.

    Brett utbud av jul- och utomhusbelysning

    Konstsmide erbjuder ett brett sortiment av jul- och utomhusbelysning med fokus på smart formgivning och hållbarhet. Oavsett om du vill ha en modern, klassisk eller tidlös design på din jul eller ditt hus har Konstsmide någonting för dig! Konstsmide lyser upp din väg från bilen på uppfarten hela vägen in till julgranen i vardagsrummet.

Hitta din närmaste butik som säljer julbelysning