Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Maskinverktyg från Bosch

Upptäck en ny prestandaklass med Boschs Carbide Technology. Bosch hårdmetallteknik förbättrar tillbehörets slitstyrka vilket ger mycket längre livslängd jämfört med andra produkter.

 • #BOSCHCARBIDE

  Efter år av forskning, utveckling och omfattande tester på kompetenscenter runt om i världen har BOSCH skapat en helt ny hårdmetallteknik!

  Hårdmetallteknik är en unik kombination av volfram och karbid, vilket skapar en av de hårdaste materialen på planeten! Genom hårdmetallteknik kan BOSCH leverera en ny generation elverktygstillbehör som klarar de mest krävande användningsområdena.

 • Upptäck en ny prestandaklass

  Användarna förväntar sig att Boschs tillbehör har lång livslängd och kan hantera de allra tuffaste uppgifterna. Bosch utvecklar kontinuerligt överlägsna hårdmetallösningar för att leva upp till förväntningarna.

  LÄNGRE: Utvecklad för att hålla

  TÅLIGARE: Utformade för de hårdaste materialen

  BÄTTRE: Oöverträffat prestandaområde

 • Fördelen med Boschs hårdmetallteknik

  Bosch hårdmetallteknik förbättrar tillbehörets slitstyrka vilket ger mycket längre livslängd jämfört med andra produkter. Boschs hårdmetalltillbehör har utvecklats för tillämpningar med de hårdaste arbetsmaterialen. Ett Bosch-hårdmetalltillbehör kan även: enkelt såga i andra material – inklusive sådana som inte har varit möjliga tidigare, hårda, obrytbara och värmetåliga, snabbare än blad av andra material (inklusive diamant, i rätt material) för bladsortiment.

Hitta din närmaste butik som säljer Bosch maskinverktyg