Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Aspen - oljor och bränsle till din maskin

I Aspens sortiment hittar du produkter som är framtagna för att vara bättre för människa, maskin och miljö. Genom att vara befriade från många skadliga komponenter och vara biologiskt nedbrytbara bidrar Aspens produkter till minimal miljöpåverkan, och skapar en bättre arbetsmiljö för användaren. Samtidigt levererar de perfekt prestanda för din maskin.

PRODUKTER FRÅN Aspen
  • Aspen alkylatbensin är fritt från etanol och tål att lagras. Det är ett bränsle som dels rengör motorn och får den att prestera bättre, dels får maskinen att hålla längre och kosta mindre. Detta till skillnad från E10-bensin, vars låga hållbarhet ställer till det för säsongsmaskiner.

  • Fördelar med Aspen alkylatbränsle

    När du använder Aspens alkylatbränsle i din gräsklippare, trimmer eller annan maskin vid trädgårds- och skogsarbete är luften du andas in i stort sett fri från skadliga komponenter som bensen och andra aromater.

    Förutom att Aspens alkylatbränsle ger en bättre arbetsmiljö för användaren och minimerar skadliga utsläpp, så hålls motorn renare. Med alkylatbränsle från Aspen blir din maskin lättare att starta och håller längre. Dessutom tål bränslet lång tids lagring. Du slipper onödiga motorstopp och kan köra så mycket du vill. Om och om igen.

Hitta din närmaste butik som säljer Aspen