Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Aspen

BECAUSE WE CARE…byt till ett bränsle som är bättre för människa, maskin & miljö!

  • Fördelar med Aspen

    När du använder Aspens alkylatbränsle i din gräsklippare, trimmer eller annan maskin vid trädgårds och skogsarbete så är luften du andas in i stort sett fri från skadliga komponenter som bensen och andra aromater.

    Förutom att Aspens alkylatbränsle ger en bättre arbetsmiljö för användaren och minimerar skadliga utsläpp, så hålls motorn renare. Med alkylatbränsle från Aspen blir din maskin lättare att starta och håller längre. Dessutom tål bränslet lång tids lagring. Du slipper onödiga motorstopp och kan köra så mycket du vill. Om och om igen. Läs gärna mer på www.aspen.se

  • Produkter från Aspen

    Aspen 2 - är alkylatbensin som säljs färdigblandad med två procent av Aspens helsyntetiska 2-taktsolja. Aspen 2 kan användas till olika typer av luftkylda tvåtaktsmotorer. En sådan motor kan du till exempel hitta i en motorsåg, röjsåg, kapmaskin eller häcksax.

    Aspen 4 - är en specialutvecklad alkylatbensin för fyrtaktsmotorer. Den kan användas till en rad olika fyrtaktsmotorer, som till exempel gräsklippare, jordfräsar och båtmotorer. Vid avställning rekommenderar vi att alltid tanka med Aspen då din maskin kommer starta lättare nästa vår.

Hitta din närmaste butik som säljer bränsle