Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Aspen - oljor och bränsle till din maskin

I Aspens sortiment hittar du produkter som är framtagna för att vara bättre för människa, maskin och miljö. Genom att vara befriade från många skadliga komponenter och vara biologiskt nedbrytbara bidrar Aspens produkter till minimal miljöpåverkan, och skapar en bättre arbetsmiljö för användaren. Samtidigt levererar de perfekt prestanda för din maskin.

Passa på att spana in Aspens nya sortiment av smörjmedel för alla typer av trädgårdsmaskiner - Aspen Park! Hos oss hittar du också deras utbud av bränsle som passar allt från gräsklippare till trimmer, båtmotor, motorsåg, vespa eller snöskoter.

PRODUKTER FRÅN Aspen
 • Nyhet! Aspen Park - Smörjmedel för maskiner som ska hålla länge

  Vill du ha en driftsäker, problemfri trädgårdsmaskin med låg bränsleförbrukning? Välj då Aspen Parks högkvalitativa smörjmedel som minskar både slitage och friktion i allt från gräsklippare till motorsågar.

  Dessutom är produkterna så långt som möjligt biologiskt nedbrytbara och anpassade för det skandinaviska, varierande, klimatet. Aspen Park passar hemmafixaren, trädgårdsentusiasten och proffsen.

  Fördelar med Aspen alkylatbränsle

  När du använder Aspens alkylatbränsle i din gräsklippare, trimmer eller annan maskin vid trädgårds- och skogsarbete är luften du andas in i stort sett fri från skadliga komponenter som bensen och andra aromater.

  Förutom att Aspens alkylatbränsle ger en bättre arbetsmiljö för användaren och minimerar skadliga utsläpp, så hålls motorn renare. Med alkylatbränsle från Aspen blir din maskin lättare att starta och håller längre. Dessutom tål bränslet lång tids lagring. Du slipper onödiga motorstopp och kan köra så mycket du vill. Om och om igen.

Hitta din närmaste butik som säljer Aspen