Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Hem/ Kampanj i butik

Mys säkert

Levande ljus är en självklarhet på vintern. Visst är det ett trevligt inslag under den mörka årstiden, men tyvärr innebär det också att risken för bostadsbränder ökar. Därför gör du klokt i att redan nu inventera ditt brandskydd så att ditt hem är ordentligt brandsäkrat.

Läs mer om kampanjen

Lite färg kan göra underverk

Ny färg på väggarna kan verkligen förändra hela känslan i ett rum och det är enkelt att få till ett bra resultat. Detta oavsett om du är ute efter en total make over, eller bara vill fräscha upp lite. Det är ju dessutom kul att måla. Se bara till att vara noggrann genom alla steg: spackla, slipa och måla. Självklart börjar du med att täcka det som ska skyddas med golvpapp och skyddsplast. Bra verktyg gör dig helt klart till en bättre målare och du hittar allt du behöver hos BOLIST.

Läs mer om kampanjen

Bra att ha när du ska fixa hemma

Nu är det dags för innesäsongen, oavsett vilket projekt du tar dig an hittar du det du behöver hos oss på BOLIST. Här har vi samlat praktiska redskap så som bra arbetsbelysning och smidiga verktyg som gör jobbet lättare.

Läs mer om kampanjen

Nu är snön här!

En snöslunga underlättar betydligt i kampen mot snön. För lättare snöröjning hemma kan det räcka med en 1-stegsslunga. Har du en större yta rekommenderar vi 2-stegsmodellerna. Kom in till närmaste BOLIST så guidar vi dig genom årets modeller som nu finns på lager. Självklart hittar du även snöslädar, skyfflar och snörakor hos oss.

Läs mer om kampanjen

Fynda till riktigt bra priser!

Hos oss är det aldrig långt till ett bra pris. Klicka hem produkterna du behöver redan idag. Eller besök något av våra varuhus så hjälper vi dig med allt som rör ditt projekt.

Läs mer om kampanjen