Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.
Hem/ Kampanj i butik

Aspen

Vi vet att avgaser är skadliga och står inte gärna bakom en bil på tomgång. Men när vi klipper gräset eller fräser jord går vi omkring i ångorna från maskinen. Trots att det finns renare alternativ till vanlig bensin väljer många att använda samma bränsle till sina mindre maskiner som till bilen. Med alkylatbensin får man den renaste delen av bensinen och låter helt enkelt en högteknologisk produkt kompensera för bristerna som finns i en mindre avancerad motor.

Läs mer om kampanjen
{"width": 7088, "filename": "djedi/img/b3/b3cc3b2c293837579ceb2e218656889619322531.jpg", "alt": "", "height": 4725, "id": "", "class": ""} {"line_1": "", "sticker": "", "line_2": "", "hide": "y"}

HOS DIN LOKALA BUTIK

Gödning & bekämpning

I en välskött trädgård trivs både växter och människor. Hos oss hittar du allt du behöver för att lyckas!

Läs mer om kampanjen
{"width": 4023, "filename": "djedi/img/fa/facd905bcdc8838c73332c9583c684e7228cd3d7.jpg", "alt": "", "height": 2475, "id": "", "class": ""} {"line_1": "", "sticker": "", "line_2": "", "hide": "y"}

Bosch

Gräsklippning, häckklippning, högtryckstvättning, bevattning – med innovativa maskiner från Bosch är du rätt rustad för alla utomhussysslor. Med trädgårdsmaskiner från Bosch kommer både du och grannarna att häpna. Formklipp häckar och buskar, klipp rena gräskanter, finfördela grenar och kvistar – med Bosch gör du allt snabbt och säkert. Forma din trädgård precis som du vill ha den. Med många, innovativa tillbehör blir det roligare. Du kommer snart se: Bosch gör trädgårdsskötseln till ett rent nöje.

Läs mer om kampanjen

Allt för att bygga din altan

Äntligen är värmen och våren här. Hos oss hittar alla produkter du behöver för att lyckas med ditt altanbygge i år.

Läs mer om kampanjen

Allt för en ren pool

Läs mer om kampanjen

Upptäck utbudet inom färg & tillbehör

Läs mer om kampanjen

Njut på altanen i vår

Läs mer om kampanjen

Håll rent med en högtryckstvätt

En modern högtryckstvätt är ett mycket användbart och mångsidigt verktyg. Det finns dessutom massor av fiffiga tillbehör som gör högtryckstvätten ännu smartare. Bil- och båttvätt går snabbt och enkelt och den gamla sten- eller träterassen blir som ny. En högtryckstvätt är ett väldigt kraftfullt och effektivt verktyg som rätt använt klarar i princip alla typer av rengöring utomhus.

Läs mer om kampanjen

Allt för att lyckas med trädgårdsodlingen

Läs mer om kampanjen

Arbeta säkert

Läs mer om kampanjen

Vårfix i trädgården

För att få en vacker och grönskande trädgård behöver man då och då beskära sina växter. Olika växter ska beskäras på olika sätt och vid olika tidpunkt på året. De flesta känner till att juli, augusti och september, de så kallade JAS-månaderna, är en bra tid att beskära många av våra träd och andra vedartade växter men även vårvintern är en bra tid för beskärning. Positivt är att det då normalt sett inte är lika fuktigt som under JAS-månaderna och svampangrepp kan därför lättare undvikas.

Läs mer om kampanjen

Trädgårdsmaskiner till vårfixet

Läs mer om kampanjen

Trävård

Träprodukter utomhus är hårt utsatta för solljus, regn, föroreningar och kan även drabbas av påväxt av olika slag. Det finns många olika typer av skydd att välja mellan, allt beroende på underlag och vilken slutfinish man önskar. Altanen ses många gånger som ett andra vardagsrum. Med hjälp av träskydd och kulörval kan du sätta en personlig prägel och skapa harmoni mellan hus och altan samt att du får en härlig yta att vistas på som håller länge.

Läs mer om kampanjen

Upptäck våra verktyg

Bra verktyg är halva jobbet! Att rätt verktyg gör dig till en bättre hantverkare är nästan alltid sant. Idag behöver det inte heller kosta en förmögenhet att bygga upp en vettig verktygspark med maskiner för hemmets alla små och stora projekt. Satsa på kvalité och köp alla verktyg från samma tillverkare. På så vis går det att använda samma batteri och laddare till alla dina maskiner. Ekonomiskt, praktiskt och miljösmart.

Läs mer om kampanjen